Samenwerking RTL en Mediasynced

RTL en Mediasynced slaan de handen ineen om de marktingkracht van tv aan te tonen, daarbij staan accountability en transparantie voorop. RTL zal Mediasynced’s tool Spotalytics inzetten om de effecten van tv commercials op online gedrag te meten. Hierdoor wordt de online impact van tv direct inzichtelijk en kan er ook tijdens de campagne al geoptimaliseerd worden.

 

Spotalytics zal worden aangeboden aan directe adverteerders bij RTL. Hierdoor krijgen deze adverteerders de mogelijkheid om beslissingen te maken over tv-planning en creatives op basis van accurate en realtime online gedragsdata. Voorheen was deze metric exclusief beschikbaar binnen het online domein, thans kan het de efficiëntie van tv in kaart brengen.

 

RTL zal onder andere inzicht bieden in welke tv strategie het beste werkt. Er is namelijk een veelzijdig assortiment beschikbaar waaronder promos, cromos, bromos en spots. Ook mediabureau’s kunnen gebruik maken van de nieuwe inzichten. Bij geavanceerde optimalisatie van tv-campagnes kan onder meer gedacht worden aan de best converterende dag-tijdvak-combinaties, creatives en programma genre’s.

 

Meer weten over Spotalytics, of een van onze andere producten?

 
[edgtf_button size=”medium” type=”solid” text=”Ga naar onze productpagina” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://mediasynced.com/producten/” target=”_blank” color=”#ffffff” hover_color=”” background_color=”#137ec5″ hover_background_color=”” border_color=”#137ec5″ hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn